2017 m Lietuvos vyno sostinėje Anykščiuose, kavinėje "Žuvienės pašiūrė" surenkamas visas Aukštaitijoje brandinamas vynas iš Anykščių bei Gintaro Sino ir Raimundo Nagelės vyninių, rūpestingai subrandintas iš lietuviškų serbentų, vyšnių, agrastų, aviečių, mėlynių, juodosios aronijos ir obuolių sulčių, paženklintas Tautinio paveldo sertifikatais. Visas Aukštaitijos vynas: nuo balto iki tamsaus, nauo sauso iki saldaus, nuo lengvo iki svaraus, įvairiausių aromatų ir skonių projekte VYNO EŽERAS.
Keliaudami plaustu per Rubikių ežerą, grožimės išskirtiniu kraštovaizdžiu, kalbame nacionalinės vyndarystės temomis ir degustuojame atrinktus vynus iš Gintaro Sino, Memel Wine, Roksala, Anykščių ir kt. mažųjų vyninių, užkandžiaujame.
Užsakymai priimami organizuotoms grupėms nuo 15 iki 24 asmenų, suderinus laiką ir programos struktūrą.
Trukmė 1val. 30 min.
Už papildomą mokestį į plaustą siūlome užsisakyti ir karštą patiekalą.
Klientus registruojame telefonu +370 616 39422, vietų skaičius plauste ribotas – 24 asm.